اختصاص فضای رایگان به استان‌های کم‌برخوردار و توجه ویژه به هنرمندان صنایع‌دستی پیشکسوت در نمایشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی و به نقل از میراث‌آریا، پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌وابسته و سی‌وپنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی که صبح امروز سه‌شنبه ۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: «قبلا به این صورت بوده که ۲۰ خرداد به‌مناسبت روز جهانی صنایع‌دستی نمایشگاه برگزار می‌شد، بعد از آن به دلیل تقارن با مناسبت‌هایی مثل ماه مبارک رمضان نمایشگاه در شهریورماه برگزار شد که به دلیل استقبال مخاطبان، دو نوبت در سال این نمایشگاه برگزار شد و علاوه بر شهریور در اسفند نیز شاهد برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی بودیم.»
محمودیان افزود: «به دلیل شیوع کرونا دو سال موفق به برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی نشدیم. به منظور حفظ سلامت هنرمندان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه که قرار بود مهرماه برگزار شود به بهمن ماه امسال موکول شد.»
او اضافه کرد: «به منظور هم‌افزایی و نیز فراهم کردن فرصت برای حضور سرمایه‌گذاران مشترک در دو حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، مقرر شد پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در کنار هم برگزار شود و هنرمندانی از ۳۱ استان کشور در این نمایشگاه حضور یابند.»
معاون صنایع‌دستی کشور اظهار کرد: «حضور پررنگ شهرها و روستاهای ملی و جهانی صنایع‌دستی یکی از ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه است که می‌تواند به معرفی هرچه بهتر این ظرفیت‌ها در این دوره کمک کند.»
او گفت: «همچنین در این دوره از نمایشگاه صنایع‌دستی فضاهای بسیار خوبی برای استان‌های کم برخوردار در نظر گرفته شده است. ۱۲ استان به عنوان استان‌های کم‌برخوردار شناسایی شده‌اند و با دستور مستقیم مهندس ضرغامی و به منظور حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی این استان‌ها، فضاهای رایگان در اختیار آنان قرار گرفته است.»
محمودیان ادامه داد: «همچنین به دستور مستقیم مهندس ضرغامی فضای مناسب دیگری در اختیار هنرمندان پیشکسوت به عنوان سرمایه‌های اجتماعی قرار خواهد گرفت. امید داریم این نمایشگاه منشا خیر برای همه هنرمندان و ذی‌نفعان حوزه صنایع‌دستی باشد.»
۳ محور حمایتی
سیدحسین علوی مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع‌دستی نیز در این نشست خبری گفت: «عده زیادی از هنرمندان صنایع‌دستی نسبت به اینکه در نمایشگاه مبالغی دریافت می‌شد معترض بودند، اما در این دوره از نمایشگاه سعی شده این نگاه تا حد زیادی تغییر کند. »
او گفت: «سه محور حمایتی از جمله شهرهای جهانی، استان‌های کم برخوردار و سالن نام‌آوران و پیشکسوتان است. در این دوره سالنی تهیه شده که در آن سالن هنرمندان دارای مدرک درجه یک و دو هنری حضور خواهند یافت. در این سالن محصولات فاخر عرضه خواهد شد و با توجه به تاکید دولت بر توجه به نخبگان، در این سالن شاهد حضور و فعالیت پیشکسوتان برجسته و هنرمندان نام‌آور حوزه صنایع‌دستی خواهیم بود.»
علوی ادامه داد: «با توجه به همین نگاه شورای مشورتی با حضور هنرمندان برجسته صنایع‌دستی و هنرمندان نام‌آور تشکیل خواهد شد و هنرمندان سیاستگذاری و ریل‌گذاری را برای ما انجام خواهند داد.»
او خاطرنشان کرد: «صنایع‌دستی ما مانند طلای نابی است که زیر دست و پا افتاده است. این هنرصنعت می‌تواند روی پای خود بایستد و در این میان هنرمندان برجسته و نام‌آور می‌توانند راهگشا و راهنمای ما باشند.»

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *