شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی

IWTDC

یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴

انتصاب دبیر برگزاری رویداد روز ملی خلیج فارس

براساس حکمی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، دکتر محمدجواد حق‌شناس به‌عنوان دبیر برگزاری و بزرگداشت رویداد ملی “روز خلیج فارس” منصوب شد.

در متن این حکم، ضمن اشاره به سوابق علمی و اجرایی دکتر حق‌شناس، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارتخانه، دستگاه‌های ذیربط و تعامل با مراکز علمی، فرهنگی، دانشگاهی و اجرایی استان‌های جنوبی کشور تأکید شده است. این رویداد ملی قرار است با محوریت استان بوشهر و در قالب کمیته‌های تخصصی (علمی، فرهنگی، گردشگری، اجرایی، رسانه‌ای و…) برگزار شود.

در این حکم آمده است: “امید است با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های ممکن و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها، شاهد برگزاری باشکوه و اثرگذار این رویداد ملی باشیم.”

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین ابراز امیدواری کرده است که این مسئولیت خطیر، با اتکال به الطاف الهی و با همکاری صمیمانه مجموعه همکاران، منشاء خدمات ارزنده‌ای در معرفی و پاسداشت تاریخ و فرهنگ غنی ایران اسلامی، به‌ویژه خلیج فارس، باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *